LEMONA

Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; yellow-green HELLERMANNTYTON

Prekės kodas: HIS-25.4/12.7-G
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 23.67 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 5.84 €
Pavyzdžiui, skolinantis 100.00 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,89%, bendra mokėtina suma – 140.16 €, mėnesio įmoka – 5.84 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; yellow-green HELLERMANNTYTON

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-205059
Prekinis ženklas
Prekės kodas
HIS-25.4/12.7-G

Tiekėjo prekės aprašymas

Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; yellow-green

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
HIS-25.4/12.7-G
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-25.4/12.7-G
Product ID
U-205059
Colour
yellow-green
Diameter after shrinking
12.7mm
Kind of package
cardboard packaging
Length
5m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
25.4mm
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Wall thickness
0.9mm
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].