LEMONA

Sensor: pressure; -10÷10mbar; differential; OUT: analogue; THT; DIP HONEYWELL

Prekės kodas: HSCDRRN004NDAA5
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 65.55 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 11.49 €
Pavyzdžiui, skolinantis 196.66 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,85%, bendra mokėtina suma – 275.76 €, mėnesio įmoka – 11.49 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Sensor: pressure; -10÷10mbar; differential; OUT: analogue; THT; DIP HONEYWELL

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-211018
Prekinis ženklas
Prekės kodas
HSCDRRN004NDAA5

Tiekėjo prekės aprašymas

Sensor: pressure; -10÷10mbar; differential; OUT: analogue; THT; DIP

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
HSCDRRN004NDAA5
Brand
HONEYWELL
Supplier's product code
HSCDRRN004NDAA5
Product ID
U-211018
Case
DIP
Manufacturer
HONEYWELL
Manufacturer series
TruStability
Mounting
THT
Operating temperature
-20...85°C
Operation mode
differential
Output configuration
analogue
Pressure measuring range
-10...10mbar
Supply voltage
5V DC
Type of sensor
pressure
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].