LEMONA

HEAT SHRINK TUBING, 6.35MM ID, FEP, TRANS, 2FT, PK25

Prekės kodas: SST-016-2025-CLR
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-9
498.81498.81
10-24
448.02
25-49
408.11
50+
370.02
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

498.81
2024-11-13 Numatomas pristatymas užsakius dabar
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 166.27 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 29.14 €
Pavyzdžiui, skolinantis 498.81 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,94%, bendra mokėtina suma – 699.36 €, mėnesio įmoka – 29.14 €.

Pristatymo terminai

2024-11-13 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

YraYra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
HEAT SHRINK TUBING, 6.35MM ID, FEP, TRANS, 2FT, PK25

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-1515694
Prekinis ženklas
Prekės kodas
SST-016-2025-CLR

Tiekėjo prekės aprašymas

HEAT SHRINK TUBING, 6.35MM ID, FEP, TRANS, 2FT, PK25; Shrink Ratio:1.67:1; I.D. Supplied - Imperial:0.25"; I.D. Supplied - Metric:6.35mm; Shrink Tubing / Boot Colour:Transparent; Length - Imperial:2ft 37N298

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
SST-016-2025-CLR
Brand
MULTICOMP
Supplier's product code
1296127
Product ID
U-1515694
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].