LEMONA

Heatsink: extruded; TO220; natural; L: 1000mm; W: 30mm; H: 31mm; screw FISCHER ELEKTRONIK

Prekės kodas: SK609-1000AL
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 23.68 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 5.84 €
Pavyzdžiui, skolinantis 100.00 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,95%, bendra mokėtina suma – 140.16 €, mėnesio įmoka – 5.84 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heatsink: extruded; TO220; natural; L: 1000mm; W: 30mm; H: 31mm; screw FISCHER ELEKTRONIK

Specifikacijos

SKU
U-325883
Prekinis ženklas
Prekės kodas
SK609-1000AL

Tiekėjo prekės aprašymas

Heatsink: extruded; TO220; natural; L: 1000mm; W: 30mm; H: 31mm; screw

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
SK609-1000AL
Brand
FISCHER ELEKTRONIK
Supplier's product code
SK609-1000AL
Product ID
U-325883
Application
TO220
Colour
natural
Heatsinks features
several devices can be fixed on one heatsink
Height
31mm
Length
1m
Manufacturer
FISCHER ELEKTRONIK
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Mounting
screw
Thermal resistance
4.4K/W
Type of heatsink
extruded
Width
30mm
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].