LEMONA

Heat shrink sleeve; 2: 1; 1.6mm; L: 10m; black; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Prekės kodas: HIS-1.6/0.8-BK
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-2
28.22
3-4
26.47
5+
24.89
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

28.22
2024-10-08 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Pristatymo terminai

2024-10-08 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra20 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heat shrink sleeve; 2: 1; 1.6mm; L: 10m; black; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-205035
Prekinis ženklas
Prekės kodas
HIS-1.6/0.8-BK

Tiekėjo prekės aprašymas

Heat shrink sleeve; 2: 1; 1.6mm; L: 10m; black; cardboard packaging

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
HIS-1.6/0.8-BK
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-1.6/0.8-BK
Product ID
U-205035
#Promotion
hellermanntyton_202407_lp
Additional information
<i><b>more products from this series available on www.tme.eu</b></i>
Colour
black
Diameter after shrinking
0.8mm
Kind of package
cardboard packaging
Length
10m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
1.6mm
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Unit price
Yes
Wall thickness
0.4mm
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].