LEMONA

HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 4.75MM, BLACK

Prekės kodas: FP-301 3/16" BL
no gallery
no gallery
3M
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-4
133.21133.21
5-9
122.30
10-24
108.15
25-49
100.22
50-99
94.54
100+
93.52
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

133.21
2024-10-16 Numatomas pristatymas užsakius dabar
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 44.40 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 7.78 €
Pavyzdžiui, skolinantis 133.21 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,9%, bendra mokėtina suma – 186.72 €, mėnesio įmoka – 7.78 €.

Pristatymo terminai

2024-10-16 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra6 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

3M
Prekinis ženklas
HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 4.75MM, BLACK

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-1890902
Prekinis ženklas
Prekės kodas
FP-301 3/16" BL

Tiekėjo prekės aprašymas

HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 4.75MM, BLACK; Shrink Ratio:2:1; I.D. Supplied - Imperial:0.187"; I.D. Supplied - Metric:4.75mm; Shrink Tubing / Boot Colour:Black; Length - Imperial:100ft; Length - Metric:30.5m; I.D. Recovered

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
FP-301 3/16" BL
Brand
3M
Supplier's product code
3010721
Product ID
U-1890902
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].