LEMONA

Heatsink: extruded; L: 82mm; W: 100mm; H: 29mm; 4K/W; aluminium; raw CARLO GAVAZZI

Prekės kodas: RHS10015
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1+
50.21
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

50.21
2024-08-01 Numatomas pristatymas užsakius dabar
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 16.73 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 5.84 €
Pavyzdžiui, skolinantis 100.00 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,78%, bendra mokėtina suma – 140.16 €, mėnesio įmoka – 5.84 €.

Pristatymo terminai

2024-08-01 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra1 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heatsink: extruded; L: 82mm; W: 100mm; H: 29mm; 4K/W; aluminium; raw CARLO GAVAZZI

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-2737148
Prekinis ženklas
Prekės kodas
RHS10015

Tiekėjo prekės aprašymas

Heatsink: extruded; L: 82mm; W: 100mm; H: 29mm; 4K/W; aluminium; raw

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
RHS10015
Brand
CARLO GAVAZZI
Supplier's product code
RHS10015
Product ID
U-2737148
Height
29mm
Length
82mm
Manufacturer
CARLO GAVAZZI
Material
aluminium
Material finishing
raw
Thermal resistance
4K/W
Type of heatsink
extruded
Width
0.1m
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].