LEMONA

Heatsink: extruded; L: 150mm; W: 40mm; H: 40mm; aluminium; raw; 24m3/h FISCHER ELEKTRONIK

Prekės kodas: LAM4K/150/12
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 42.01 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 7.36 €
Pavyzdžiui, skolinantis 126.03 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,86%, bendra mokėtina suma – 176.64 €, mėnesio įmoka – 7.36 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heatsink: extruded; L: 150mm; W: 40mm; H: 40mm; aluminium; raw; 24m3/h FISCHER ELEKTRONIK

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-1876814
Prekinis ženklas
Prekės kodas
LAM4K/150/12

Tiekėjo prekės aprašymas

Heatsink: extruded; L: 150mm; W: 40mm; H: 40mm; aluminium; raw; 24m3/h

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
LAM4K/150/12
Brand
FISCHER ELEKTRONIK
Supplier's product code
LAM4K/150/12
Product ID
U-1876814
Fan efficiency
24m<sup>3</sup>/h
Heatsinks features
delivered with fan
Height
40mm
Length
0.15m
Manufacturer
FISCHER ELEKTRONIK
Material
aluminium
Material finishing
raw
Supply voltage
12V DC
Type of heatsink
extruded
Width
40mm
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].