LEMONA

Sensor: liquid level; -20÷60°C; OUT: CO; IP67; Mat: stainless steel CARLO GAVAZZI

Prekės kodas: ILMS0CEX
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 175.86 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 30.82 €
Pavyzdžiui, skolinantis 527.58 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,83%, bendra mokėtina suma – 739.68 €, mėnesio įmoka – 30.82 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Sensor: liquid level; -20÷60°C; OUT: CO; IP67; Mat: stainless steel CARLO GAVAZZI

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-2872301
Prekinis ženklas
Prekės kodas
ILMS0CEX

Tiekėjo prekės aprašymas

Sensor: liquid level; -20÷60°C; OUT: CO; IP67; Mat: stainless steel

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
ILMS0CEX
Supplier's product code
ILMS0CEX
Product ID
U-2872301
Body material
stainless steel
Diameter
53mm
IP rating
IP67
Leads
lead 2m
Manufacturer
CARLO GAVAZZI
Operating temperature
-20...60°C
Output configuration
CO
Switched current
120mA
Switched voltage
max. 30V DC
Type of sensor
liquid level
Wire insulation material
PVC
Brand
CARLO GAVAZZI
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].