LEMONA

Sensor: pressure; -2.5÷2.5mbar; differential; OUT: analogue; THT HONEYWELL

Prekės kodas: HSCDRRN001NDAA5
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 63.37 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 11.10 €
Pavyzdžiui, skolinantis 190.11 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,92%, bendra mokėtina suma – 266.40 €, mėnesio įmoka – 11.10 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

3,49 €

Iki 50,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

4,99 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 50.00 € pristatomi nemokamai.

2,39 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Sensor: pressure; -2.5÷2.5mbar; differential; OUT: analogue; THT HONEYWELL

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-211005
Prekinis ženklas
Prekės kodas
HSCDRRN001NDAA5

Tiekėjo prekės aprašymas

Sensor: pressure; -2.5÷2.5mbar; differential; OUT: analogue; THT

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
HSCDRRN001NDAA5
Case
DIP
Manufacturer
HONEYWELL
Manufacturer series
TruStability
Mounting
THT
Operating temperature
-20...85°C
Operation mode
differential
Output configuration
analogue
Pressure measuring range
-2.5...2.5mbar
Supply voltage
5V DC
Type of sensor
pressure
Brand
HONEYWELL
Supplier's product code
HSCDRRN001NDAA5
Product ID
U-211005
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].